Követhetsz Facebook-on is:

Írj nekem:
vigbalazsnak@gmail.com

Olvashatsz rólam és megrendelheted a könyveimet a Móra Kiadó honlapján:

2014. április 10., csütörtök

Székesfehérvár, 2014.03.25.Két óvodás csoport érkezett a könyvtárba. Az egyik középsős, a másik felsős. Nagy dicséretet kaptak az előadás után, amit meg is érdemeltek. Olyan jók voltak ugyanis, hogy az iskolások is tanulhatnának tőlük!
A foglalkozás előtti játékot nagyon komolyan vették. Megmasszíroztuk az agytekervényeinket, hogy megokosodjunk. Többen az egész előadás alatt, egy-egy kérdés előtt megismételték a mozdulatot. Bebizonyítottuk, hogy Fognyűvő doktor nem azért fél a gyerekektől, mert sírnak, hanem azért, mert nagyon bátran viselkednek a rendelőben. Például mosolyognak, nagyra tátják a szájukat és kíváncsian nézegetik a sok varázsholmit.

Legnagyobb sikere a lepedékvizsgálatnak volt a gyerekek körében. "Az én nyelvemet is vizsgáld meg, Fognyűvő doktor, az enyémet is!" Az óvónénik körében pedig biztosra veszem, hogy a  kedvenc feladat az volt, mikor a gyerekek leheletének ellenőrzésében segédkezhettek.

Mint megtudtam, az egyik óvodás csoportnak már volt dedikálása Bartos Erikától. Ezen ne múljon, most lett egy Vig Balázstól is.

Turnétérkép

Turnétérkép
.