Követhetsz Facebook-on is:

Írj nekem:
vigbalazsnak@gmail.com

Olvashatsz rólam és megrendelheted a könyveimet a Móra Kiadó honlapján:

2014. június 9., hétfő

Székesfehérvár, 2014.05.28.


Történelmi pillanat! Június 12-én jelenik meg a Puszirablók, néhány szerencsés gyerek azonban már jóval korábban részt vehetett az új mese ősbemutatóján! Két osztály érkezett, akik már Vig Balázs haladó csoportnak tekinthetők, hiszen vettek már részt korábbi előadásaimon. Izgatottan vártam ezt az újfajta játékot én is, hiszen bajuszos és fogorvosos mesét már sokat mondtam könyvtárakban, művelődési házakban, iskolákban, óvodákban, sőt még bevásárló központokban is... De kalózosat még soha eddig!

Mivel még meg sem jelent a mesekönyv, nem szeretném senki számára lelőni a poénokat, de álljon itt néhány emlékezetes pillanat az előadásból: Rőtszakállú Csenge elrablása, Orsi tanító néni olvasószemüvege, a mobilokkal megpakolt kenguruerszény, egy fiúkenguru, aki úgy félt, hogy puszit kap egy lánytól, hogy inkább kétszer is körbefutotta a könyvtárat... És ne feledkezzünk meg az úszásoktatásról és kalózszépségversenyről sem!

Ennyit elárulhatok, de többet nem. Aki kíváncsi, az június 12-én keresse a Puszirablókat, és jöjjön el valamelyik kalózos előadásra!   

Turnétérkép

Turnétérkép
.