Követhetsz Facebook-on is:

Írj nekem:
vigbalazsnak@gmail.com

Olvashatsz rólam és megrendelheted a könyveimet a Móra Kiadó honlapján:

2015. október 27., kedd

Békéscsaba, 2015.10.07.

Vártam már a békéscsabai előadást, hiszen kétszer is találkoztam korábban az ottani gyerekekkel A rettegő fogorvos bemutatóján. A Puszirablókra most dugig megtelt a terem, sőt, a tévések is velünk voltak. Emiatt nem is írnék részletesebben az előadásról, hamarosan elérhetők lesznek az ott készült felvételek minden érdeklődő számára.

Amiről azonban fontos szót ejtenem, az nem más, mint az ajándékozás. Békéscsabán ugyanis egy nagy zsák puszit kaptam ajándékba, ha netalán elrabolna a kalózkapitány hazafelé menet. Puszedlik, kartonpuszik, színes puszik és dedikált csókok lapultak a zsákban - szerintem pontosan egy mázsányi gyűjtemény. 

De ezzel még nem volt vége az ajándékoknak! Igazi autogramokat is kaptam néhányuktól az előadás után (ez is megtekinthető a fenti galériában.) És ami a szívemnek mindig a legkedvesebb élmény egy-egy író-olvasó találkozó után; olyan gyerekekkel is találkoztam, akik maguk is írónak készülnek. Rozi egy Viki könyv című művön dolgozik, Karina munkájának pedig Az ábécék járása a címe.

Talán azt hiszitek vajszívű vagyok, de nem, nem az ajándékok miatt, hanem az előadáson nyújtott kimagasló teljesítményéért jár a békéscsabai csapatnak az Arany Kalóz oklevél!  

Turnétérkép

Turnétérkép
.