Követhetsz Facebook-on is:

Írj nekem:
vigbalazsnak@gmail.com

Olvashatsz rólam és megrendelheted a könyveimet a Móra Kiadó honlapján:

2016. március 22., kedd

Bátran mehet minden fogorvos Bordányba, nem fogják bántani a gyerekek!
Nagyon sokat nevettünk, és az egyik tanító néni még cigánykerekezett is három szabályosat! Szuper volt, köszönöm a meghívást!
"2016. március 18-án délelőtt az Ádám Jenő Általános iskola 1. és 2. osztályos kisdiákjai egy igazi rettegő fogorvossal találkozhattak a bordányi Faluházban. Vig Balázs meseíró bemutatta és előadta A rettegő fogorvos című könyvét. A gyerekek megtudhatták, hogy a fogorvos miért fél a gyerekektől és milyen eszközökkel is dolgozik. Megismerkedtünk a félelmetes Fognyűvő doktorral, Pajtival és Hugival. Az interaktív előadásnak a gyerkőcök aktív résztvevői voltak, krokodillá változtak, fogat mostak, megtekintették a fogorvosok félelmetes eszközeit és megtornáztatták magukat és a fantáziájukat. A rendezvény alatt nagyon jól érezték magukat a gyerekek és a tanító nénik is.
Köszönjük Víg Balázsnak, hogy ellátogatott településünkre. Külön köszönet a Homokháti Könyvtári Szövetségnek a támogatásért, és hogy ez a remek hangulatú délelőtt megvalósulhatott Bordányban.
Az író könyvei (A rettegő fogorvos, Három bajusz gazdát keres és a Puszirablók) a Községi Könyvtárból már kölcsönözhetőek."

Turnétérkép

Turnétérkép
.